16 June 2009

The Last Three Days

I haven't write anything in english for a very long time. hmm my English is a bit freezing rite now.

ok. so hmmm

last weekend, I stayed in bandung for two days with my basketball club, Indonesia Muda Jakarta. I am talking about the whole junior club, includes teams in different age groups (under 12, under 14, under 16, under 18, and tim divisi (okay, I dont know what they call 'tim divisi' in english. it's kinda hmmmm semi-pro team. sort of that.)).

I'm on the under 18 team, and there were only four of us joining this Bandung trip. the rest are final year students, they couldnt stay a nite in Bandung. they had to check whether the passed the final exam or not.

so we chartered a penginapan (again, i dont know what they call it in english. it is not a hotel, nor motel. its more like hmmmm, a house, a very big house, turned into a place for tourist to stay) and we stayed there for a night.

My teammates and I lost on 2 friendly match we did, but thats not the thing. the time we had there was great. We talked about many things, sang many songs, played guitar, laughed at many things and hmmm kept crying WE WANT ANOTHER TRIP at the end of this Bandung trip. hahaha.

we watched an IBL big game, between Garuda Bandung and Satria Muda Britama. I believe that it was my first live IBL game in 4 years. Coming as a neutral in red Indonesia Muda t-shirt, I cant resist the urge to yell for Satria Muda Britama. Oh they were awesome!! The home team Garuda Bandung led in the first 2 quarters but the rest were Satria Muda's. We took some photos with some satria muda players. we also took a very special photo with Felix Ary Bayu Marta, one of assistant coaches of Satria Muda Britama, who looks like Indra Lesmana. Hahahaha. (I'm gonna put the pict here right after my friend upload it to facebook :P)


we had so much fun.



Indonesia Muda Jakarta at The Peak, Lembang



and mmm yesterday was a bad day. A very bad day. I did an extremely bad thing: Staying in front of the computer ALL DAY LONG. I mean it. I woke up at 7, started using the internet immediately and kept using it for the rest of the day. I used my laptop, brought it where ever I go. When the battery got empty, I charged it, and used my desktop computer. I only stopped for eating and drinking. I was on my period so I didnt do the prayers. I didn't even take any shower! wakakaka.

the question is, what did I do on the internet?

well, rrrr, I chatted online with Ines, who was also stayed in front of her computer all day long yesterday. There was actually nothing important on the conversation we had.

Yes, I hate to say that Ines and I are always keep doing things eventhough we know they are not worth our valuable time. crap.


I also made a plurk account! Check out my time line! my user name is nisaflame. Im gonna put a plurk widget in my blog shortly.


okay, the good thing is that I passed the 2nd AFS selection test! yippie!!! I am one step closer to live in the USA for 11 months. I've passed a halfway actually. There are still 2 selection test to go. the third is on June 21st. wish me luck.

okay that's what it is.

see you all. wish you well. byee.

11 June 2009

OH MY GOD!


BELIEVE ME
,
WORDS CAN NEVER DESCRIBE!

:D :D



click for larger image



HIYAAAAAAH!!!!!! :) :) :) :)





He is not that tall :P




seenganya dia ga yang paling pendek, wakakak :P
(btw gue kok gaya gue sok manis banget ya di situ)







OH MY GOD
OH MY GOD
OH MY GOD
OH MY GOD
OH MY GOD
OH MY GOD
OH MY GOD
OH MY GOD

hahahahhahahahahahhahahhahah








10 June 2009

Untukmu, Manusia dengan Penuh Keberhasilan

Untukmu, Manusia dengan Penuh Keberhasilan


Untukmu, yang berhasil membuatku terpaku memandangmu, terkagum akan pesonamu

Untukmu, yang berhasil membuatku tak henti menyunggingkan senyum
bahagiaku hanya karena kata kata sederhana yang kau ucapkan padaku

Untukmu, yang berhasil membuatku terbangun dari tidur dengan jantung
berdegup kencang karena melihatmu berada begitu dekat denganku, dalam
mimpiku

Untukmu, yang berhasil membuatku tak sanggup membendung airmataku,
berharap kau ada di sampingku, menemaniku

Untukmu, yang berhasil bertahan menancap di pikiranku, bahkan di saat
aku telah berusaha dengan sepenuh hatiku untuk melepaskanmu

Untukmu, yang berhasil menyadarkanku bahwa ternyata, masih ada orang
yang mau menghiburku saat ku sedih dan ikut tersenyum bersamaku saat
ku bahagia,

Aku merindukanmu

05 June 2009

MY FIRST TAGS

halooooo

saya akan nge post 2 tag pertama saya, dan dua dua nya dari Ka Neno

TRIMAKASIH KA NENO

TRIMAKASIH KA NENO

TRIMAKASIH KA NENO

TRIMAKASIH KA NENO

TRIMAKASIH KA NENO

TRIMAKASIH KA NENO

TRIMAKASIH KA NENO

TRIMAKASIH KA NENO

TRIMAKASIH KA NENO

TRIMAKASIH KA NENO

TRIMAKASIH KA NENO

TRIMAKASIH KA NENO

TRIMAKASIH KA NENO

oke udah cukup panjang...................


okay, tag yang pertama


tag ka neno pada postnya yang ini:
http://cantstopsmiling.wordpress.com/2009/05/02/what-does-neno-need/

karena gue sudah melakukan hal yang persis sama seperti itu, dan juga udah pernah gue post di sini, jadi gue kasih link nya aja.

http://nisaflamethrower.blogspot.com/2009/03/what-i-need-according-to-google.html

hasilnya aneh2 loh huahahaha



tag kedua,


kena tag di post nya ka neno yang ini

http://cantstopsmiling.wordpress.com/2009/05/10/30-qs-as/


nih dikerjain yah!

The rules:

1. Respond and rework: answer the questions on your blog, replace one question that you dislike with a question of your own invention, add one more question of your own.

2. Tag eight other people.



What is/ are your current obsession?

pengen lolos tes AFS terus loncat ke amerikaaaaaaaaaaaaa yeaaaaaaaaaaay

What is your weirdest obsession?

pengen bisa ketemu, ngobrol ngobrol, dan kenal deket sama Indra Lesmana dan keluarganya (mimpi banget ga sihhh huahaha)

What are you wearing today?

seragam sekolah, putih abu abu..... tadi ke sekolah sih, ujian hari terahir

What’s for dinner today?

ayam sabana.... yummy loh

Makeup kit you can’t live without?

aduh ga make up an saya.....

What would you like to learn to do?

pengen banget belajar musik!!!!! terutama gitar dan piano

What’s the last thing you bought?

hmmm apa yah. OH AYAM SABANA! hehehehe

What are you listening to right now?

suara ac menderu deru

What is your favorite weather?

ujan agak deres yang lama (karena yang seperti ini bikin latian basket ditiadakan, wakaka)

What do you think about the person who tagged you?

wah sangat baik, dan inspiratif, dan beruntung juga sudah punya calon suami, huahahaha

If you could have a house totally paid for, fully furnished anywhere in the world, where would you like it to be?

aduh bingung. gimana kalo di Tokyo, Jepang. dari unsur ekonomi aja sih.... setau gue itu negara paling mahal sedunia. gue punya rumah beserta isinya di situ, gue jual dan gue bisa gunain uangnya untuk beli beberapa rumah di kota lain......

What would you like to have in your hands right now?

laptop acer aspire one

What would you like to get rid of?

kulit hitam dan muka dekil karena main basket panas panasan huakakaka

If you could go anywhere in the world for the next hour, where would you go?

aduh hmmm kmana ya..... bingung. hahaha.

Which language do you want to learn?

hmmm mandarin.... karena setau gue skg banyak perusaan yang kasih nilai plus untuk ornag yang bisa bahasa mandarin, pasti bahasa mandarin bisa memudahkan gue

What do you look for in a friend?

yang jelas dia harus baik dan merupakan supporter yang baik

Who do you want to meet in person?

INDRA LESMANA!!!!!!!

What’s your favorite type of music?

hmmm pokonya gue suka musiknya Indra Lesmana, Maroon 5, Angels and Airwaves, Coldplay, dan Oasis. Gue juga suka Greenday, Blink 182, Simple Plan..... dan juga mulai suka Soulvibe..... tapi sebenernya gue suka hampir semua jenis musik yang pernah gue dengar.

What’s the favorite piece of clothing in your own closet?

jeans gue itu.. hahaha

What is your dream job?

aduh..... apa aja deh asal halal dan gue bisa kaya karena itu dan bisa membantu orang banyak

Any favorite models?

ga ada huahaha

If you had £100 now what would you spend it on?

beli digicam (lagi butuh banget) dan ipod dan hape baru, sisanya kasih nyokap aja deh

Favorite song?

aduuuuuuh banyaaaaaaaaaaaak. tapi yang sekarang lagi suka banget Pots of Gold by Mamas Gun

Fashion pet peeve?

wah.. maaf saya bodoh, tapi saya ga ngerti maksud pertanyaan ini apaan wakaka

Do you admire anyone’s style?

ada sih. si aya, temen IM gue. gayanya keren banget

Describe your personal style

aduh. gaya gue tuh basi, gitu gitu doang. dan kaya cowo banget

Last fashion magazine you read?

aduh apaan ya. jarang baca majalah fashion! gogirl termasuk ga sih? kemaren sempet ngintip go girl temen pas ngantri buat daftar ulang AFS, wakaka

Last thing you saw on TV?

hmmm terahir nonton tv semale, itu acara talkshow Just Alvin di MetroTv

What do you want to do now?

pengen makan, solat, trus hmmmm baca buku sambil tidur tiduran, hehehe


selesaaaaaaaaaaaaaaaai

huahahaha....

aduh bagian ini gue paling males.... boleh ga ga gue tag ke siapa siapa...... ???
males...... nanti aja ya kalo lagi rajin.... huahahaaha. eh yang mau kerjain, silahkan loh. gue ganti deh, gu tag ke semua oraaaaaaaaang! yeay yeay yeay! hehehe